Revolutionaire akoestische absorptie

Akoestische revolutie

Icoustic is advies, begeleiding en aanneming in één. In één specialisatie ook: die van akoestiek en professionele geluidsabsorptie. Reken op ons voor de volledige coördinatie van uw akoestische project: van voorstudie over projectbegeleiding en installatie tot en met nazorg. Icoustic werkt voor architecten en bouwheren. Voor kantoren, horeca, onderwijs, ziekenhuizen en openbare gebouwen.


Een goede akoestiek maakt een ruimte zoveel aangenamer. Met de akoestische spuitpleisters van icoustic kiest u de akoestiek die u wenst. In uw kantoor, restaurant, concertzaal, zwembad of school. Zodat mensen er beter werken, meer genieten of sterker beleven.

icoustic biedt u een echte revolutie op vlak van akoestische absorptie aan. Geen onpraktische wanden of schermen. Want de akoestische spuitpleisters van icoustic wordt met een spuit aangebracht. Ze heeft dus geen naden, past perfect op elk soort ondergrond en bestaat uit natuurlijke, milieuvriendelijk producten.


Daarenboven zijn onze oplossingen bijzonder esthetisch. Onze akoestische isolatie is in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar en bovendien beschikbaar in verschillende afwerkingsmogelijkheden. Op die manier worden onze systemen bijna onzichtbaar, lossen ze als het ware in uw ruimte op.

Zo bent u met icoustic zeker van een duurzaam en mooi akoestisch systeem. Een systeem dat 100 % aan uw wensen tegemoetkomt.


Onze diensten

Studie

Uw project is uniek. Voor onze medewerkers uw akoestische systeem installeren, maken ze een grondige studie van uw ruimte en luisteren ze graag naar uw wensen. akoestiek op maat.

Installatie

icoustic is exclusieve Belgische verdeler en installateur van Sonacoustic® en Sonaspray®. Onze medewerkers zijn specifiek opgeleid om onze systemen te installeren. De garantie op een snelle en professionele installatie.

Nazorg

De akoestische systemen van icoustic kunnen makkelijk plaatselijk hersteld worden - in tegenstelling tot veel andere systemen. Dat maakt van onze systemen uiterst duurzame oplossingen.